vineri, 17 iunie 2011

VACANŢA MARE ÎN NATURĂ ÎN ŞCOALA DE VARĂ A BUNICULUI

VACANŢA MARE în mijlocul naturii cu multe aventuri şi învăţăminte prin lecţii de viaţă alături de BUNICUL cu cei mai mulţi nepoţi TE AŞTEAPTĂ!

În Şcoala de Vară a Bunicului vei primi pe gratis lecţii de iniţiere în tehnici de supravieţuire moderate, în situaţii neobişnuite: calamităţi naturale, accidente, atac de animale sau de oameni, precum şi alte pericole, acordarea de prim ajutor, etc.

Participanţii vor fî familiarizaţi cu îndeletniciri atractive necesare pentru viaţă: grădinărit, albinărit, păstorit, vânătoare şi pescuit ecologic, recunoaşterea arborilor şi a arbuştilor, a păsărilor şi animalelor, descifrarea urmelor, culegerea fructelor de pădure şi altele.

În excursiile tematice în cele mai reprezentative locaţii din judeţ veţi învăţa pe teren despre: drumul apei de băut de la izvoare până la robinete, a energiei electrice nepoluante, preţul pâinii de toate zilele, a cărnii, a laptelui, munca în păstrăvării şi crescătorii de peşti, etc.

Nu vor lipsi jocurile recreativ distractive precum tragerea cu arcul, căţăratul, cârca, funia marinarului, poveşti adevărate lângă focul de tabără, montarea de corturi, făcutul adăpostului, a focului şi altele.

La cursurile Şcolii de Vară a Bunicului se pot înscrie elevi sănătoşi între 9 şi 14 ani, în seriile preferate de ei, la sediul Şcolii Naturii în Natură Sibiu de pe strada Pompeiu Onofreiu nr. 5, zilnic între orele 10-14 şi 19-20.

Aşa că dacă vreţi să prindeţi un loc, înscrieţi-vă din timp!

Pentru 5…6 elevi din alte localităţi putem asigura cazarea la un preţ modic, 15 lei / noapte.
Problema mesei va trebui să o rezolve fiecare după posibilităţi.




Şcoala de Vară a Bunicului este oferită gratuit dar pentru celălalte cheltuieli: transport, bilete de intrare, etc.  va contribui în mod egal fiecare participant.

Vă aşteptăm, 
Bunicul

Informaţii la Bunicul - IOSIF DERZSI
la telefon: 0269-213530 sau 0749-052731.

PS: la absolivirea Şcolii de Vară a Bunicului, primiţi: