joi, 24 iunie 2010

Invataturile Bunicului pentru cei mici si cei mari - 2010

Cartea inca miroase a cerneala de tipar ... 365 de pagini full color, format un pic mai mic decat manualul de scoala, grosimea 1,6 cm :), o multime de capitole care se concentreaza pe intrebarea (si cautarea de raspunsuri) "in ce lume traim?" ... pe scurt, un manual pentru viata, cu sfaturi pentru a-ti face si a-ti pastra viata, frumoasa si lunga, tie si celor dragi tie.


Noi, cercetasii sibieni, consideram ca merita citita, am gasit extrem de multe si interesante cunostinte sintetizate aici. Dar fiindca nu ne pricepem sa facem o recenzie savanta, ne-am gandit sa scanam cateva pagini din interiorul cartii si sa vi le aratam: o imagine face cat 1000 de cuvinte, nu-i asa?  C.S.

ISBN 978-606-8015-23-1
Vol.1. - ISBN 978-606-8015-24-8



Nota: Click pe imaginea de mai sus pentru marire si navigare. Daca nu aveti instalat flash player si/sau nu puteti vedea continutul cartii pe site-ul issuu.com, click aici si se deschide un articol cu imaginile scanate clasic.

Cartea "Invataturile Bunicului pentru cei mici si cei mari" abordeaza o diversitate de teme, ce au impact major si utilitate practica acum si in viitor. Iata cuprinsul celor doua volume:

Un comentariu: